Kontakt

Placering centralt i København

 

Min klinik er placeret centralt i København ti minutters gang fra Rådhuspladsen eller femten minutter fra Hovedbanegården. Hvis du hellere vil køre i bus fra Hovedbanen kan du tage lnje 5C eller 250S og stå af ved Otto Mønsteds Plads (gule pil).

 

Hvis du kommer i bil, så er det normalt let at finde en parkeringsplads i QParks parkeringshus mellem Hotel Marriot og Nykredit på Kalvebod Brygge eller på parkeringspladsen mellem Nykredit og Langebro (sort pil).

Kontakt

Nedenfor find venligst en kontakformular. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 83 61 22 eller skrive til mig på info@ptsd.dk.

 
 
 
Email
Telefon
 
 

Behandlingstider

 

Der er p.t. lukket for nye klienter.

Som udgagnspunkt er mine behandlingstider fredag - lørdag fra kl. 8.00 - 17.00.

Kontakt

H.C. Andersens Boulevard 47, 1553 København V

 

22 83 61 22

KLINIK FOR TRAUMER OG STRESS

ved Vibeke Høgsted

 

 

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

Telefon: 22 83 61 22

 

H.C. Andersens Boulevard 47

1563 København V

CVR Nr. 3730 0942

 

info@ptsd.dk

© Copyright. All Rights Reserved.