Professionelle

Ydelser til profesionelle

 

Nedenfor find venligst et udsnit af mine ydelser til professionelle.

NARM i skoleområdet

 

Jeg tilbyder kurser, supervison og gruppesupervision som sætter ledere, psykologer, lærere og andre ansatte i skoleområdet i stand til bedre at løfte deres opgaver.

 

 

Læs mere

Om mig

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

 

Læs mere

NARM i psykiatrien

 

Jeg tilbyder kurser, supervison og gruppesupervision, som sætter ledere, psykologer, læger, terapeuter, sygeplejersker og andre ansatte i psykiatrien i stand til bedre at løfte deres opgaver.

 

 

Terapeutisk metode

 

Jeg arbejder ressource- og løsningsfokuseret, hvor klienten selv finder frem til sine løsninger via NARM samtaleteknik. Jeg arbejder holistisk og inddrager det hele menneske, d.v.s. med sin krop, med mindre klienter ikke ønsker at inddrage kroppe

 

 

Læs mere

NARM i beskæftigelsesområdet

 

Jeg tilbyder kurser, coaching og sparring til ledere, sagsbehandlere og andre ansattei beskæftigelsesområdet, som sætter dem i stand til bedre at løfte deres opgaver.

 

Læs mere

 

Hvad siger kunderne

 

Jeg har i en periode uddelt et spørgeskema til mine klienter i forhold til, hvordan de oplever eller har oplevet behandlingsforløbet hos mig. Nogle er i gang med et forløb, og andre er færdige med behandlingen.

 

 

 
 
 
Email
Telefon
 
 

Kontakt

KLINIK FOR TRAUMER OG STRESS

ved Vibeke Høgsted

 

 

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

Telefon: 22 83 61 22

 

H.C. Andersens Boulevard 47

1563 København V

CVR Nr. 3730 0942

 

info@ptsd.dk

© Copyright. All Rights Reserved.