Ydelser

Ydelser

 

Nedenfor find venligst et udsnit af mine ydelser.

Individuel terapi

 

Jeg arbejder ressource- og løsningsfokuseret, hvor klienten og jeg i fællesskab undersøger problemstillinger via NARM-samtaleteknik, og hvor klienten ud fra disse samtaler selv finder frem til sine løsninger. Jeg arbejder holistisk og inddrager sansemæssige, følelsesmæssige og kognitive reaktioner i den psykologiske behandling.

 

Læs mere

Professionelle

Jeg formidler i dag min viden videre til ledere, psykologer, læger, sagsbehandlere og flere andre faggrupper, eks. indenfor psykiatrien, skoleområdet og beskæftigelsesområdet.

Parterapi

 

I parforhold kommer vi tæt på hinanden. Og når vi kommer tættere på hinanden, åbner vi vores hjerter og føler os mere sårbare. Et godt parforhold får man ikke bare forærende, man arbejder med det og for det. I NARM parterapi afdækker vi hvad der sker.

 

Terapeutisk metode

 

Jeg arbejder ressource- og løsningsfokuseret, hvor klienten selv finder frem til sine løsninger via NARM samtaleteknik. Jeg arbejder holistisk og inddrager det hele menneske, d.v.s. integrerer kroppen i samtalen.

 

Læs mere

Somatisk Mindfulness

 

En gennemgående rød tråd i de metoder, som jeg anvender til behandling, er at mærke sanser i kroppen. En af måderne er somatisk mindfulness. Jeg tilbyder en kombination af indføring i teori og øvelser indenfor somatisk mindfulness.

 

Hvad siger kunderne

 

Jeg har i en periode uddelt et spørgeskema til mine klienter i forhold til, hvordan de oplever eller har oplevet behandlingsforløbet hos mig. Nogle er i gang med et forløb, og andre er færdige med behandlingen.

 

 
 
 
Email
Telefon
 
 

Kontakt

KLINIK FOR TRAUMER OG STRESS

ved Vibeke Høgsted

 

 

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

Telefon: 22 83 61 22

 

H.C. Andersens Boulevard 47

1563 København V

CVR Nr. 3730 0942

 

info@ptsd.dk

© Copyright. All Rights Reserved.