Hvad siger kunderne


Kompetencecenter for

PTSD og C-PTSD

Tlf.: 22 83 61 22


Hvad siger kunderne


Jeg har i en periode uddelt et spørgeskema til mine klienter i forhold til, hvordan de oplever eller har oplevet behandlingsforløbet hos mig. Nogle er i gang med et forløb, og andre er færdige med behandlingen. De skriver:

Behandlings-områder

Mine behandlingsområder dækker over:

  • stress og traumer
  • angst, nedtrykthed og depression
  • sorg, tab og krise
  • spiseforstyrrelser
  • seksuelle overgreb og krænkelser
  • personlig udvikling - eks. familieproblemer, livsprocesser, parforholdsproblematik-ker m.m.
  • irritabel tyktarm og smertetilstandeSe alle behandlingsområder

Jeg har haft et forløb hos Vibeke for at få hjælp til at håndtere følgerne af en hjernerystelse. Forløbet har bestået af samtaleterapi og mere kropsfokuserede øvelser. Vibeke formår at skabe tryghed, er meget professionel, og hun har en stor viden om krydsfeltet mellem krop og psyke. Hun har hjulpet mig til at få mit nervesystem i ro og mærke kroppens signaler.

Jens, psykolog.

 

Allerede fra første kontakt med Vibeke oplevede jeg at blive mødt og taget alvorligt. Vibeke er meget kompetent - både professionelt og som menneske. Selvom samtalerne ofte er svære, føler jeg en stor tryghed i hendes hænder, og jeg har virkelig rykket mig, siden vores første samtale. Noget af det, jeg særligt godt kan lide ved Vibekes måde at behandle på, er, at hun er oprigtig og ikke overfokuserer eller overdriver dét, jeg fortæller, men derimod formår at balancere melle både at udvise omsorg, interessere sig og hjælpe mig til at stabilisere og derefter udfordre mig selv.

Karoline, studerende


12 mdr. efter jeg havde fået en blodprop i hjernen, var jeg ikke længere i stand til at klare de daglige udfordringer i mit arbejde med daglige møder og kundekontakt. Jeg var simpelthen "slidt" op på grund af en efterfølgende snigende angst, samt et gammelkendt problem jeg fik "tildelt" som barn, som blussede op igen - hverdagen var blevet uoverskuelig, og min læge "lokkede" med lykkepiller, som jeg var sikker på, ikke ville løse problemet. Så jeg måtte "ty" til en psykolog, tvivlende på, at lidelsen kunne behandles - den var vist nok for alvorlig og for dyb til, at nogen kunne behandle, endsige kurere denne - dette havde jeg næsten overbevist mig selv om.


Efter et forløb på 14 behandlinger, hvor jeg er blevet hørt på, og hvor mine problemstillinger sikkert og effektivt blev "hentet" frem af Vibeke, for efterfølgende at blive sat i perspektiv, og igen stille og roligt blive nedbrudt, gør at jeg i dag, fremstår med en ny livsglæde, og et nyt mod, klar til at klare udfordringer, der for kort tid siden virkede uoverskuelige, og nærmest invaliderende.


Jeg kan virkelig anbefale Vibeke, og hvis du åbner op, lægger kortene på bordet, og følger Vibeke's anvisninger til, hvordan du kan komme videre, så er her virkelig muligheder for brugbare resultater. Jeg er i hvert fald overbevist.

BS/Salg/Rådgivning


En fantastisk og professionel oplevelse.

Mit virke, gør at der er mulighed for at man bliver udsat for chokerende oplevelser.

Oplevelser der sætter sig på sjælen og oplevelser man kan have brug for hjælp til at tackle.

Jeg er typen, der kan have svært ved at åbne sig - men allerede fra dag 1, har mit møde med Vibeke været behageligt, roligt og professionelt - jeg vil næsten beskrive det helt som; venskabeligt. Dog med en professionel afstand.

Min egen oplevelse gav sig til udtryk som chok - men Vibeke fandt hurtigt ud af, at der var mere under overfladen der forstyrrede mit indre. Vibeke forstod mine behov og hjalp mig med værktøjer og på en måde, der hurtigt hjalp mig og fik mig "til at sove bedre" om natten. Jeg gik fra at føle mig på bunden til at føle mig på toppen - og det var mere eller mindre, hver gang jeg forlod en session med Vibeke. Idag og efter et afsluttet forløb, har jeg det godt og følelsen at at være på toppen, er vedvarende.


Tak er kun et fattigt ord - men jeg tillader mig, at takke alligevel. Tusind tak for hjælpen og for den gode behandling.


Mark Fischer Jaqué
Jeg har gået til behandling hos Vibeke først i forbindelse med at jeg var udbrændt, og senere på grund af mobning.

Vibeke er en bredt favnende og dygtig psykolog. Man føler sig mødt og forstået, og hun har en stor værktøjskasse. For mig har det især været godt, at vi, udover at sætte ord på problemerne, har arbejdet med kroppen og nervesystemet, og Vibeke har lært mig nogle øvelser, som jeg kan bruge i min hverdag.

Elisabeth, socialrådgiver


Vibeke hjalp mig med at ændre mine handlingsmønstre, som hele tiden spændte ben for mig selv og gjorde mig meget ked af det. Vibeke gav mig redskaber og måder at håndtere situationer, som jeg ikke kunne kontrollere eller styre på forhånd. Når jeg står i en situation, som jeg synes er ubehagelig, har jeg 'Vibeke siddende' på min skulder og husker hvad vi talte om igennem mit forløb.

Eva, administrativ sagsbehandler i en kommune

 

Jeg har turdet tage imod en 180 graders vending i mit liv, ændret karriere, blevet gladere, lever i nuet, "tør", jeg tænker ikke på fremtiden på samme måde, jeg har fået fjernet min følgesvend skyldfølelsen, har fået en fantastisk samtalepartner. I en sen alder er jeg endelig blevet voksen.

Annelise, billedkunstner


Jeg har on and off gået til psykolog gennem ca. 10 - 12 år - men aldrig har jeg som her arbejdet med de psykologiske udfordringer gennem kroppen. - Som jeg har her. Nu har jeg lært mig selv at kende på ny.

MLVibeke har en enestående egenskab til at skabe nærvær og er respektfuld i relationen i arbejdet med komplekse problemstillinger. Hendes faglige fundament og evne til at bruge sproget til at skabe mening i kaos har været særdeles værdifuldt. Samarbejdet med Vibeke har resulteret i nye erkendelser, det har styrket vores handlingsmuligheder i hverdagen både personligt, i nære relationer og i arbejdslivet.

Randi og Ivan

Traumeterapeut og lærer

 

For mig har Vibekes arbejde været kendetegnet ved stor professionalisme og omsorg. Jeg har fået uvurderlig hjælp til at konfrontere og bearbejde gamle og svære problemer. Undervejs har Vibeke udvist stor empati, faglighed og accept. Jeg har opdaget nye, afgørende sammenhænge, som vi har undersøgt med nysgerrighed og ro. Jeg kan på det varmeste anbefale Vibeke.

NH, journalist


Jeg har været klient hos Vibeke i over 10 år og haft mulighed for at komme efter behov. Det er en årsag til, jeg er kommet det samme sted i mange år. Her har jeg fundet tryghed, tillid og følelsen af forståelse af mig som person. Denne forståelse har gjort at terapien blev tilrettelagt så den passede til mig og mit udviklingstempo. Jeg startede i terapi pga. stress, dog var jeg ikke afklaret om hvad den egentlige problematik bestod i og hvad jeg forventede af konsultationerne. Efter indledende samtaler hjalp Vibeke mig ind til kernen af årsagen til min stress. Jeg fik igennem terapien kontakt til min krop (kropsfornemmelse igen) og lært at skabe denne kontakt selv, når jeg blev stresset. Desuden fik jeg støtten og værktøjer til at sætte grænser for at passe på mig selv og for at få harmoni i mit liv. Denne proces og udvikling havde jeg aldrig opnået på egen hånd.

Anonymt

kompetencecenter for PTSD og C-PTSD

ved Vibeke HøgstedJeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

Telefon: 22 83 61 22


CVR Nr. 26652308


info@ptsd.dk

© Copyright. All Rights Reserved.