Om mig


Kompetencecenter for

PTSD og C-PTSD

Tlf.: 22 83 61 22


Om psykologen


Jeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Jeg er næsten i hus med endnu en specialisering, som er specialist i psykoterapi under Dansk Psykologforening.

 

Det betyder, at klienten har en garanti for grundige efteruddannelser hos psykologen.

 

Jeg arbejder ressource- og løsningsfokuseret, hvor klienten og jeg arbejder i fællesskab med at undersøge problemstillinger via NARM samtaleteknik. Jeg arbejder holistisk og inddrager det hele menneske med sin krop. 

D.v.s. jeg arbejder med at forbinde tankemæssige, følelsesmæssige og kropslige reaktioner sammen med klienten. Mine vigtigste værktøjer er at foreholde mig åben, nysgerrig og med nærvær: Derudover har jeg trænet NARM-samtaleterapi og det at stille udforskende spørgsmål i efteruddannelse over mange år.

 

Udover at være psykolog er jeg også uddannet som civiløkonom fra CBS, hvilket jeg drager nytte af ved coaching og samtaler med mennesker fra mange forskellige organisationer.

 

Jeg har en lang erfaring med at behandle kliniske problemstillinger, og jeg formidler i dag min viden videre til andre psykologer og flere andre faggrupper, eks. indenfor psykiatrien, pædagogisk psykologisk rådgivning (skoleområdet) og beskæftigelsesområdet.

 

Ud fra min kliniske baggrund har jeg også udviklet pædagogiske metoder/modeller særligt indenfor 'neuro'-området. Du kan yderligere orientere dig under 'Professionelle' her på siden og under www.narmpaedagogik.dk.

Hvis du har lyst til at se og høre mig fortælle lidt om, hvad jeg arbejder med, og evt. høre mig fortælle lidt om PTSD (posttraumatisk stresssyndrom), skal du trykke på videoen nedenfor.


Mit behandlingsområde spænder over problemstillinger og symptomer som:

 • stress og traumer
 • angst, nedtrykthed og depression
 • sorg, tab og krise
 • spiseforstyrrelser
 • seksuelle overgreb og krænkelser
 • personlig udvikling - eks. familieproblemer, livsprocesser, parforholdsproblematikker m.m.
 • irritabel tyktarm og smertetilstande

 

Min målgruppe er: Børn - unge - voksne - par - ledere og medarbejdere - familier.

 

Jeg har således en bred erfaring med psykodynamisk terapi, kropspsykoterapi, mindfulness metoder og kognitiv forståelse og teknikker.


 • Relationship Issues
 • Family Conflict
 • Depression
 • Anxiety

CERTIFICERINGERJeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver.

 

Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen.


Jeg har efteruddannelse indenfor følgende metoder:

 • Den 3-årige efteruddannelse i Somatisk Erfaringsdannelse (SE) efter den amerikanske psykolog og phd Peter Levine.
 • Den 2-årige efteruddannelse i Den Neuroaffektive Relationelle Model (NARM) efter den amerikanske psykolog og phd Laurence Heller
 • På 2. år i den 2-årige efteruddannelse i ACT - Acceptance and Commitment Therapy v. ACT Danmark

 

NARM-uddannelsen har jeg taget 2 gange, hvilket også er en efteruddannelse til assistent på uddannelsen. Jeg er i det internationale team ved Laurence Heller (NARM) og er blevet assistent på uddannelsen.


Specialist i psykotraumatologi 


Jeg er specialist i psykotraumatologi. Jeg er tæt på at afslutte specialistuddannel-sen i psykoterapi. Udddanelsen foregår i regi af Dansk Psykologforening.

NARM Teaching Team AssistantJeg er certificeret NARM Practioner og er blevet udpeget af Dr. Lawrence Heller som assistent på hans uddannelser

Somatic Experiencing Practioner


Jeg er certificeret SE Practioner efter Dr. Peter Levines metoder.

kompetencecenter for PTSD og C-PTSD

ved Vibeke HøgstedJeg er autoriseret psykolog og specialist i psykotraumatologi, som er en specialisering psykologer kan uddanne sig i og blive godkendt til af Fagnævnet i Psykotraumatologi under Dansk Psykologforening - meget magen til de vilkår, som lægers specialisering kræver. Det betyder, at klienten har en garanti for en grundig efteruddannelse hos psykologen. Desuden har jeg teurapeutiske efteruddannelser i SE og NARM.

Telefon: 22 83 61 22


CVR Nr. 26652308


info@ptsd.dk

© Copyright. All Rights Reserved.